Toimin Helsingin Latu ja Polku ry:n (HL) polkujuoksuohjaajana ja ohjaan yhteislenkkejä Vuosaaressa. Tällä sivulla kerron Uutelan 5k -lenkistäni. Lisää tietoa HL:n polkujuoksutoiminnasta löydät sen sivuilta. Huomaathan, että lenkeille tulee ilmoittautua etukäteen sähköisellä lomakkeella, joka löytyy edeltä mainitulta sivulta. Syksymmällä aion vetää Vuosaaressa vielä toista lenkkiä, hieman haastavampaa sellaista: Mustavuori 10k.

Alta löytyy tietoa lenkistä, esim. seurattava kartta, mm. ladattava .gpx-tiedosto, kuvia reitin varrelta ja ihan lopuksi timelapsevideo reitistä.

Uutelan 5k reitti

Lyhyt reittikuvaus – lenkki alkaa kahvila Kampelan viereiseltä sillalta. Parkkipaikkoja on runsaasti. Alkuosa reittiä Uutelan eteläosan metsäpolulla, Nuottaniemen jälken polulta on huikeat merinäkymät. Siirtolapuutarhojen kohdalta reitti siirtyy metsään pienemmälle polulle, joka vie Pitkälahden puolelle on siten usein kostea. Reitti vie hetken Uutelantiellä kunnes kaartaa jälleen metsään ja sitä kautta Skatanluodolle ja Särkkäniemelle, josta on hienot näkymät Kappelikivelle ja Vuosaaren satamaan. Sieltä lenkki palaa helppoa metsäpolkua pitkin takaisin alkupisteeseen. Lenkki on tasokuvaukseltaan sininen1Helppo lenkki, lyhyehkö matka 4-7 km ja hidas vauhtinen. Sopii polkujuoksun aloittelijalle, jolla liikuntaharrastusta taustalla, sopii myös perheille. Olosuhteista ja osallistujista. riippuen matkaa voidaan lyhentää..

Lenkki on saatavilla näissä kolmessa tiedostomuodoissa:

  1. GPX
  2. TCX
  3. CSV

Privacy Preference Center