Hakaniemi, Merihaka ja Sompasaari

Tätä blogimerkintöä varten kävin Siltasaaren alueella, koska halusin jo pitkään nähdä miltä Hakaniemen kauppahallin monttu näyttää. Kuvasin sitä kunnioittavalta etäisyydeltä, koska paikalla oleva nosturi oli sen verran aktiivinen, etten kokenut järkeväksi mennä lähemmäs. Kuvia löytyy myös Kruununhaan, Tokoinrannan ja Merihaan näkymistä.

Kävin myös kuvaamassa Kruunisillat-raitiotien työmaita, koska olin nähnyt pari heidän päivitysvideota, jotka ovat paitsi informatiiviset myös hauskat, sillä niissä selostajat puhuvat murteilla. Tsekkaa ensimmäinen Työmaatilanne suomeksi ja savoksi ja tuoreempi Se häjympi työmaatilanne Helsingissä.

Huomaathan, että blogimerkinnän lopussa on vielä kuvaamani video, jossa lennetään Hakaniemestä kohti Korkeasaarta seuraten rakenteilla olevaa Kruunusillat-raitiotietä.

Kuten aina, katsothan kuvat ja varsinkin videon isolta näytöltä ja äänet päällä, mielellään kokoruututilassa.

Hakaniemi

Kruununhaka, Siltasaari, Tokoinranta

Merihaka

Sompasaari