Hei, monen vuoden yrittämisen jälkeen 2021 voitin vihdoin Härkäsaaren vuorojen arvonnassa.

Vietin perheeni ja vanhempieni kanssa pari yötä saaressa (14.-16.6.). Saaren sijainti on kerrassaan mainio ja itse saari on nyt ehdottomasti suosikkisaareni Helsingin saaristossa. Hienot näkymät, lyhyet matkat, hyvät uintimahdollisuudet (uin saaren ympäri) ja ei yhtäkään hyttystä.

Olen koonnut videoista ja kuvista kaksiosaisen kokonaisuuden Thinglink-alustalle. 1. katso ohjeita ja 2. tutustu saareen. Paina rohkeasti kuvissa näkyviä “tägejä”, niistä pääset joko eteenpäin, saat uuden videon / kuvan tai ohjeitä näkyviin.

Ohjeet koin tarpeelliseksi koska kohtasin joitakin haasteita. Esim. venelaiturin kulkulupa ei toiminut ja moottoriveneen perämoottori lukuisista yrityksistä ja ohjeiden monenkertaisesta tavaamisesta huolimatta ei käynnistynyt. Näin päädyin soutamaan saareen ja takaisin parin otteeseen tuulisena maanantai-aamuna. Seuraavana aamuna perämoottori sitten toimikin kuin ihmeenkaupalla.

Näistä seikoista huolimatta saari on elämys ja onnittelut sinulle, joka pääset seuraavaksi nauttimaan rauhallisesta ympäristöstä keskellä Helsinkiä!

ps. ohjeet on alun perin luotu Helsingin yliopiston käyttöön.